Visie op onderwijs

Onze scholen zijn vernieuwend en dynamisch. We streven ernaar om leerlingen te laten groeien tot zelfbewuste jongeren die hun leerproces leiden, verantwoordelijkheid nemen, eigen keuzes maken en een waardevolle bijdrage leveren aan de samenleving. We dagen zowel hen als onszelf uit om de allerbeste versie van zichzelf te ontdekken.

KC campagne proefles

Wij creëren een veilige omgeving waar medewerkers en leerlingen de ruimte krijgen om zich te ontplooien en hun unieke kwaliteiten te ontwikkelen. Bij ons geniet je van een persoonlijke en informele sfeer, waar maatwerk voor elke leerling centraal staat. Daarbij staan onze kernwaarden centraal: verbinding, verantwoordelijkheid, vernieuwing en vertrouwen. 

Samenwerkingsverbanden

Wij zijn trots op onze sterke samenwerkingsverbanden met organisaties zoals Brainport, Sterk Techniek Onderwijs (STO) en ORION, die bijdragen aan onze innovatieve benadering van onderwijs. Als lid van ons team bouw je niet alleen aan je eigen professionele groei, maar draag je ook bij aan groei in een bredere context.

Enthousiast geworden?

Dan maken we heel graag kennis met jou! Hou onze vacatures goed in de gaten of stuur ons een open sollicitatie