Missie en kernwaarden

Onze missie richt zich op het ontdekken en ontplooien van de talenten van leerlingen. We streven ernaar om leerlingen te laten groeien tot zelfbewuste jongeren die hun leerproces leiden, verantwoordelijkheid nemen, eigen keuzes maken en een waardevolle bijdrage leveren aan de samenleving. In ons onderwijs begeleiden we leerlingen bij hun persoonlijke, maatschappelijke en professionele ontwikkeling. We dagen zowel hen als onszelf uit om de allerbeste versie van zichzelf te ontdekken.

HC werving medewerkers

Wat drijft en verbindt de mensen binnen onze organisatie? Waarmee onderscheiden we ons? Het antwoord op deze vragen heeft betrekking op onze kernwaarden:

  • Verbinden
  • Verantwoorden
  • Vernieuwen
  • Vertrouwen

Wij streven dagelijks naar vernieuwend, motiverend en uitdagend onderwijs dat nauw verbonden is met onze omgeving. We koesteren een onderwijsomgeving waarin gepassioneerde en enthousiaste docenten vertrouwen schenken aan leerlingen. Hier krijgen zij de vrijheid om autonome keuzes te maken en hun talenten te ontdekken en te ontwikkelen. We creƫren een sfeer van respect, veiligheid en waardering, waar alle ruimte is voor ontdekking, ontmoeting en overwinning.